Keresés

Videón zsarolja Hadházy Ákost egy állítólagos roma prostituált

Rasszizmus miatt támadja az LMP-s Hadházy Ákost egy roma nő egy videofelvételen. Azt is álltja, hogy fizetett neki a szexért, és erről bizonyítékai is vannak.  A politikust előzőleg az Országos Roma Önkormányzat vádolta romaellenességgel, miután felhívta a figyelmet egy roma felzárkóztatási programmal kapcsolatos több száz milliós költekezésre.

“Olvasom mindenhol, hogy az én fajtámat ocsmárlod! Pedig amikor a feleségedtől válófélben voltál, és külön éltél, nálam kerestél vigaszt, igénybe vetted a szexuális szolgáltatásaimat, és a kutyáimat is ingyen becsippelted. Sőt, komoly kapcsolatot akartál velem létesíteni!” – többek között ezt állítja egy ismeretlen nő egy videóüzenetben, amit Hadházy Ákos szekszárdi LMP-s képviselőnek küldött. A nő szerint a képviselő a nyilvánosság előtt eljátssza a becsületes embert, de valójában egy hazug alak, aki fűt-fát ígért neki, és erre bizonyítékai is vannak.

A felvételt a Faceportal.hu-ra tették fel, egy kézzel írt levél társaságában, amelyet a videón szereplő nő, Melissa állítólagos nagynánje írt arról, hogy Hadházy hogyan találkozott a lánnyal, hogyan szexelt vele egy órát 15 ezer forintért, és hogyan csipelte be a kutyáikat később ingyen. Mindkét nő romaellenességgel vádolja  a szekszárdi trafikügy kirobbanása után a Fideszből az LMP-be átigazolt képviselőt.

Hadházy Ákos korrupciós ügyek felderítésével vétette észre magát. A már említett trafikügy mellett az Országos Roma Önkormányzat ‘Híd a munkába’ projektjével kapcsolatos több száz milliós költekezést is ő hozta nyilvánosságra. A roma felzárkóztatásra kapott milliárdokból az ORÖ többek között szokatlanul magas áron lízingelt autókat, és vásárolt irodaházat a Nap-hegyen. (Erről itt és itt, valamint itt olvashat bővebben.) Amikor Hadházy a kötekezés miatt feljelentést tett a rendőrségen, a roma önkormányzat vezetése rasszizmussal vádolta meg.

Hadházy a Cink.hu-nak reagált az ügyre. Azt mondta, már sokszor próbálták megfélemlíteni és lejáratni, de nem érdekli, így is folytatja a munkáját. Viszont szerinte legalább ez az ügy is a figyelem középpontjában tartja az ORÖ-nél zajló piszkos dolgokat.

 

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!