Keresés

Siklósi Beatrix lett a köztévé vallási és nemzetiségi műsorainak főszerkesztője

Rendszeresen rasszista vicceket és kurucinfós cikkeket posztol a Facebookján, a bejegyzései alapján úgy tűnik, a zsidókat és a melegeket sem kedveli. A köztévé honlapján ugyan még nem hozták nyilvánosságra, de a 444.hu kérdésére az MTVA sajtóosztálya megerősítette, hogy október 15-étől Siklósi Beatrix lett a Vallási, Nemzetiségi, Külhoni és Kiemelt Projektek főszerkesztője. 

Siklósi volt annak az Éjjeli Menedék című műsornak a műsorvezetője és szerkesztője, amit 2003 októberben azért szüntettek meg, mert behívták a stúdióba a MIÉP meghívására Magyarországon lévő David Irvinget, aki elmondhatta a műsorban, hogy az 56-os forradalom első két napja ‘antiszemita pogrom’ volt, amit a ‘zsidókormány’ ellen robbantottak ki.

Siklósi később számos jelét adta, hogy nem áll tőle túl távol a nemzetiszocialista eszme: egy ízben például nyilatkozott a köztünk élő „antimagyarokról”, és a velük szembeni „nemzeti önvédelem” szükséges voltáról.

Siklósit aztán egy évvel később botrányos körülmények között távozott a köztévétől, majd 2012-ben az elnök főtanácsadójaként tért vissza.

A köztévé a 444.hu kérdésére adott válaszában azzal magyarázta Siklósi kinevezését, hogy azt szakmai tudása és felkészültsége indokolta.

Siklósi Facebook oldalából jól látszik, hogy kedveli Horthy Miklóst, a rasszista vicceket, és kurucinfós cikkeket is szívesen oszt meg. Aggódik a zsidók és a melegek miatt is.

Az egyik viccéből például kiderül, hogy akinek nem fehér a bőrszíne és nem keresztény a vallása, az bizony munkakerülő.

A hvg korábban szép válogatást csinált a posztjaiból.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!