Keresés

Orbán Viktor a melegeket és saját lányait félti a bevándorlóktól

A magyar miniszterelnök egy interjúban sorolta fel, miért is nem szeretné, ha menekültek élnének Magyarországon. Félti tőlük a négy lányát, de a keresztényeket és a zsidókat is.

Orbán Viktor nagyinterjút adott a Bildnek, ami egyszerre jelent meg a német lapban és a Business Insideren – írja a 444.hu. A legérdekesebbek a magyar miniszterelnök gondolatai arról, hogy mi a baj valójában az esetleg Magyarországra érkező menekültekkel:

  • A németek és mi, közép-európaiak fenntartjuk Európa alapértékeit: a keresztény-zsidó világképet és a garanciát arra, hogy az egyezményeket betartják.
  • Ha valaki közel-keleti, regisztrálatlan bevándorlók tömegeit fogadja be egy országba, az azt is jelenti, hogy importálja a terrorizmust, a bűnözést, az antiszemitizmust és a homofóbiát. Mi magyarok kulturális olvaszótégely vagyunk. Európa legnagyobb zsinagógája itt van Budapesten.
  • Egy kőhajításnyira tőle áll a kontinens egyik legnagyobb katolikus székesegyháza. A keresztények és a zsidók együtt, egymás mellett élnek. Nincsenek gettók és tiltott területek, nincsenek olyan jelenetek, mint újévkor Kölnben. A kölni képek mélyen érintették a magyarokat.
  • Nekem négy lányom van. Nem akarom, hogy olyan világban nőjenek fel, amelyben olyasmi megtörténhet, mint Kölnben.
  • Brüsszel olyan ígéreteket tesz a törököknek, amelyeket az uniós tagországok nem tudnak és nem is akarnak betartani. Illúzió az a terv, hogy több százezer embert átvegyenek Törökországtól és elosszanak a  tagállamok között. „Engem itt Budapesten felakasztanának a lámpavasra, ha ehhez hozzájárulnék” – mondta a miniszterelnök.
Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!