Keresés

Orbán felesége adományt vitt a menekülteknek

Lévai Anikó jószolgálati nagykövetként vett részt egy adományosztó akcióban. A nagyfai ideiglenes befogadó központ menekült gyerekeinek segített.

2015-07-01­DSC_7423

Az Ökumenikus Segélyszervezet bébiételt, pelenkát, gyermekruhát és gyermekápolási cikkeket tartalmazó adományt adott át a nagyfai ideiglenes befogadó központban. Az adományosztásban részt vett Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó is – írja a segélyszervezet közleménye. Lévai jószolgálati nagykövetként azt hangsúlyozta: fontos a karitatív szervezetek szerepvállalása. Elmondta, kiemelt fontossággal bír az eljárás alatt álló családok kisgyermekeinek megsegítése, hiszen ők a leginkább sérülékenyek és kiszolgáltatottak.

Lévai a feladatok pontos elosztását emelte ki, a karitatív szervezet feladata ebben az esetben az, hogy konkrét segítséget nyújtson a migránsok számára. Az embereket pedig arra biztatta, hogy aki segíteni szeretne, az szervezett formában tegye, az évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal bíró segélyszervezetek, mint például az Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!