Keresés

Népszabadság-cikkekkel jön csütörtökön a Fedél Nélkül

 

A hajléktalanok által árult lapban 12 oldalas Népszabadság-melléklet lesz.

Tizenkét oldalas melléklettel jelenik meg csütörtökön a Fedél Nélkül. A hajléktalanok által árusított lapban lassan két hete felfüggesztett Népszabadság cikkei is megtalálhatók lesznek, többek között, Megyesi Gusztáv, Uj Péter és Tamás Gáspár Miklós tollából  – írja a Hvg.hu.

A lapot a nagyobb aluljárókban, a Blahán, a Corvin-negyednél, a központi pályaudvarok környékén és a 4-es, 6-os villamos vonalán lehet majd beszerezni, hajléktalanok árulják majd, összesen 12 ezer példányt nyomnak, de felkészültek az utánnyomásra. A lap nem ingyenes, a bevétel adományként a hajléktalan embereké lesz, az ára pedig annyi, amennyit a vevők kifizetnek az eladónak.

A különleges szám megjelentetését egy magát megnevezni nem kívánó civil szervezet finanszírozza, de csak egy alkalommal. A Népszabadság cikkei nem fognak rendszeresen megjelenni a Fedél Nélkülben – mondta a Hvg.hu-nak Kepe Róbert, az utcalap felelős szerkesztője, a Menhely Alapítvány koordinátora.

A Népszabadság utoljára két hete szombaton jelent meg, amikor a tulajdonos bejelentette, hogy felfüggeszti a lap működését. 

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!