Keresés

Minden jobbikos településen járőrözni fognak az érpataki polgármester emberei

Tiszavasváriból a többi jobbikos vezetésű településre is kiterjesztik a Rend és tisztesség nevű programot. Ennek keretében Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester emberei kézi kamerával a kezükben járőröznek a város cigánytelepén, és elkapják azokat, akiket valamiért gyanúsnak találnak. A Jobbik alelnöke azt ígérte, ha kormányra kerülnek, mindenhol ez lesz. 

Minden jobbikos vezetésű településre kiterjesztik a Tiszavasváriban bevezetett Rend és tisztesség programot – jelentette be szerdán Volner János, a párt alelnöke az MTI tudósítása szerint.

A Rend és tisztességet szerdai riportunkban már részletesen bemutattuk. Ez az a program, amelyet az Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester vezette Becsület Légiója valósít meg Tiszavasvári cigánytelepén Fülöp Erik polgármester felkérésére. November óta heti két-három alkalommal vonulnak ki Orosz emberei a telepre, ahol áramlopások és uzsora után nyomoznak, kézi kamerájukkal filmre veszik azokat, akiket gyanúsnak találnak.

A feljelentéseik nyomán november óta 300 házból kötötte ki az áramot a szolgáltató. A Becsület Légiója tagjai a “békés cigány-magyar együttélés” érdekében készséggel sietnek mindenki segítségére, aki szeretné, hogy – Fülöp Erik szavaival – “betartassák az emberekkel a gyenge magyar törvényeket”. Zagyva György Gyula, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egyik vezetője szerint ezzel megvalósították „a gárda nélküli gárdát”.

Volner szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, Tiszavasváriban drámaian javultak a közállapotok, és ha a Jobbik kormányra kerül, az egész országban bevezetik a modellt.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!