Keresés

Migránsokat kellett keresni a rakodótérben a kamionosok versenyén

A versenyre meghívták Bárándi Attilát, a nemrég bántalmazott kamionost is.

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete – NiT Hungary és az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága közösen szervezett zsámbéki kamionos versenyén az indulóknak„megbúvó migránst kellett megtalálniuk” – írja a 444.hu.

A szervezők idén nemcsak a feladatsorban reagáltak a migránstámadásokra, hanem személyesen is meghívták Bárándi Attilát, a nemrégiben bántalmazott kamionost, akinek a „Segítőkéz” Alapítvány adományt nyújtott át a helyszínen.

„A korábbi évekhez hasonlóan a két forduló során a döntősöknek technikai ügyességüket és szaktudásukat kellett bizonyítani. Lejárt engedélyeket, nem szakszerűen rögzített rakományt és hasonló apró hibákat kellett megtalálniuk és időre kijavítaniuk. Az idei feladatsor összeállítása a szakmával járó igencsak aktuális veszélyekre is rámutatott: egy komplex próba keretében a versenyzőknek egy rakodótérben megbúvó migránst kellett megtalálniuk, amelynek során a proaktív, szakszerű eljárást díjazták a bírák”- írja a lap az ipartestület közleményére hivatkozva.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!