Keresés

Megvertek egy lányt, mert bevándorlónak nézték a barátját

A szegedi egyetemista lányba és félvér barátjába egy fesztiválon kötöttek bele. A lányt úgy megverték, hogy kitörtek a fogai.

Szombat éjjel egy csoport a szegedi Partfürdőn rendezett Wake Up Color Festival környékén, a Belvárosi híd közelében belekötött egy bevándorlónak hitt félvér fiúba, majd a Délmagyar.hu információi szerint a tettlegességig fajuló vitában úgy verték a fiú barátnőjét, hogy eltört az arccsontja – írja az Index.

A lap szemtanúkra hivatkozva arról ír, egy fekete ruhás kopasz azért kötött bele a félvér fiúba, mert azt hitte, hogy bevándorló. Elindult felé, hogy megverje, és közben azt kiabálta, hogy takarodj az országból.

Ekkor a fiú barátnője, egy szegedi egyetemista lány megpróbált közbelépni. Elmondta a támadónak és társaságának, hogy a fiú Magyarországon született és magyar állampolgár. A támadók azonban a lánynak is nekiestek, a Délmagyar beszámolója szerint ő kapta a legtöbb pofont. A megvert lány bátyja a Facebookon arról írt, az arccsonttörés után a lány “a szemén alig lát ki és épphogy megmaradt a foga.”

A támadók még azelőtt elmenekültek, hogy a mentők és a rendőrség kiért volna. A rendőrség közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt nyomoz, ismeretlen tettes ellen.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!