Keresés

Légpuskával lőttek a lomizó cigány kislányra

A Wekerle-telep egyik nyugdíjasa légpuskával kezdett lövöldözni a környéken lomizó cigány kislányra – állítja egy környékbeli.

A cink.hu-nak egy olvasó levelet küldött, amiben azt írja, hogy kedden egy idős férfi légpuskával lőtt rá egy cigány kislányra. A férfi állítása szerint a következő történt: “tegnapelőtt, Kispesten, Wekerlén lomtalanítás volt. A lomtalanítás első, még nyugodt napján, amikor a lakók már rakosgatják ki a kidobandó cuccaikat, sétáltam én a napsütésbe. Egyszer csak ismétlődő pukkanó/csattanó hangokat hallottam visszhangozni a házak között. Először csúzlinak hittem és azt hittem én vagyok valami heccelés célpontja. Ekkor felnéztem és megtaláltam a hang forrását, egy bácsika vette éppen le céljáról a légpuskáját és, mivel észrevette, hogy nézem, értetlenkedek, gyorsan pakolta be magát az ablakon belülre, bezárta az ablakot és nem mutatkozott többet.

Aztán arra néztem amerre a puskája állt, hát és az éppen egy 13éves forma cigánylány volt, aki a kirakott lomokatt őrizte. Az a seggfej vénember annyira vaksi volt, hogy a csajszi észre sem vette a lövéseket, szóltam neki, hogy vigyázzon mert ez a perverz lövöldözi az ablakból. Elképesztő, hogy egy átlag nyugdíjasnak tűnő bácsinak, opció egy gyerekre akármilyen fegyverrel lőni, azért, mert az éppen roma”.

Megkerestük a rendőrséget, hogy érkezett-e hozzájuk bejelentés erről az esetről, de egyelőre nem kaptunk választ.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!