Keresés

Küldjön üzenetet karácsonykor távol élő szeretteinek!

Ha ön a szeretteitől távol tölti az ünnepeket, és szívesen küldene nekik karácsonyi üzenetet, itt egy remek lehetőség! Írjon e-mailt a Budapesti Metropolitan Egyetem hallgatóinak, akik elmennek önhöz, felveszik az üzenetét, legyen az szöveg, dal vers vagy bármi, és karácsony előtt eljuttatják a címzetthez. Az üzenetekből közös videó is készül. 

A Budapesti Metropolitan Egyetem mesterszakos hallgatói az Integrált Lab keretein belül ebben a félévben egy régen papíron, képeslapokon élő szokást szeretnének újjáéleszteni és internetes formában megvalósítani: karácsonyi üzeneteket közvetítenek családok, barátok, távolban élő családtagok között. Olyanok között, akik valamiért nem tudják együtt tölteni az ünnepeket, de szívesen látnának, küldenének rövid, videós üzeneteket távol lévő szeretteiknek.

Az internet korában is vannak olyanok, akik valamiért nehezen kommunikálnak távol élő szeretteikkel – különböző okok miatt történhet velük, hogy az ünnepeket külön töltik. Nekik szeretnének a hallgatók segíteni azzal, hogy elmennek hozzájuk, legfeljebb három percben felveszik a videóüzenetetet, legyen az előre megírt szöveg, dal, vers, egyéb produkció, majd karácsonyt megelőzően ezt eljuttatják az üzenet címzettjének.

Az üzeneteket online publikálják, de ha valaki nem rendelkezik internet hozzáféréssel, valamilyen módon akkor is eljuttatják a címzetthez.

Ehhez kérjük az önök segítségét is. Amennyiben szeretne üzenetet küldeni, vagy ismer olyat, akiről tudja, hogy nincs internetes hozzáférése és/vagy magányosan tölti a karácsonyt, kérjük, továbbítsa a lehetőséget számára!

A következő e-mail címen lehet érdeklődni: uzenjenkaracsonykor@gmail.com

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!