Keresés

Közeleg a választás, felpörögtek az avatóünnepségek

Altatógép, terhesgondozó, játszótér, meg egy Gandhi-szobor. Közeleg az ökormányzati választás, már most elszaporodtak a különböző átadások. Még Vona Gábor is talált magának egy piacot, amit átadhat.

Alig másfél hét van hátra az önkormányzati választásokig, ez abból is látszik, hogy megszaporodtak a különböző önkormányzati átadások. A héten országszerte több átadó ünnepséget is rendeznek, a hivatalban lévő helyi polgármester vagy más városvezetők pedig előszeretettel teszik tiszteletüket a rendezvényeken.

A legkülönbözőbb eseményekből lehet válogatni. A kedd reggel Nyíregyházan például azzal kezdődött, hogy Kovács Ferenc pogármester felolvasott egy mesét a városi könytárban a Magyar Népmese Napja alkalmából, majd délelőtt átadott egy hotelt, délután pedig fát ültetett az Újélet-fa Ligetben.

Budapesten sem tétlenkedtek. Bús Balázs óbudai polgármester átadta a Szent Margit Kórház új terhesgondozóját, Rákosmentén útavatót tartottak. Rétvári Bence államtikár átadott egy óvodát, Ughy Attila pestszenlőrinci polgármester meg két altatógépet. A II. kerületi Láng Balázs játszóteret avatott, Tarlós István főpolgármester pedig végre befejezettnek nyilváníthatta a régóta épülő budapesti Futár projektet.

Hajdúböszörményben tanyagondnoki irodát avatott a helyi polgármester, Zalaegerszegen Integrált Szociális Intézményt, Páva Zsolt pécsi polgármester pedig csüt9rtökön fog átadni egy Gandhi-szobrot. Még Vona Gábor Jobbik-elnök is talált magának átadni valót, holott nem is polgármester. Ő Tiszavasváriba ment,hogy ott vegyen részt a helyi jobbikos polgármesterrel együtt a piac átadásán.

 

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!