Keresés

Habony Árpád vinné a Sláger FM-et is

A Rádió 1 már Andy Vajna tulajdonában van, most jöhet a Sláger FM is.

Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó és illetve üzleti köre egy ideje már a Sláger FM megszerzésén ügyködik, értesült a Magyar Nemzet több forrásból – írja az Index.

A csatornát működtető cég tulajdonosa a Tematic Media Group Kft., ami a nagyváradi illetőségű Radu Morar kezében van. A lap szerint Habonyék eredetileg azt tervezték, mostanra le is zárják az ügyletet. A tárgyalások azonban elakadtak, mert nem tudtak megegyezni az árban, a vevő túl keveset kínált a rádióért.

Radu Morar a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta: a Sláger FM értékesítése nincsen napirenden. Hozzátette azonban, hogy üzletemberként azt az elvet vallja: mindig van az a pénz, amiért bármi eladó, ilyen összeget azonban eddig senki nem kínált a csatornáért.

A Sláger FM nagyjából egy hónapja váratlanul sales house-t váltott. Míg korábban a Sláger FM tulajdonosi köréhez tartozó Trimedia Kft. értékesítette a kereskedelmi csatorna reklámidejét, most már a Radio Sales House Kft. a partnerük.

A Radio Sales House ezer szállal kötődik Habony Árpádhoz. A cég egyik tulajdonosa az ország legnagyobb tévés értékesítőháza, az Atmedia Kft. Egy évvel ezelőtt azt pletykálták, hogy ez is Habony érdekeltségi körébe került vagy kerülhet. Ezt akkor tagadták. Decemberben azonban a céget Tombor András vette meg, akit az elmúlt időszakban legtöbbször Habony Árpád hitelezőjeként emlegettek.  A vállalat másik tulajdonosa mögött a Rogán Antal szomszédjaként emlegetett  Csetényi Csaba üzleti köre áll.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!