Keresés

Falus Ferenc visszalép

MM_20140918_001

Hétfőn visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Falus Ferenc és a függetlenként induló Magyar György is. A baloldal a Modern Magyarország Mozgalom jelöltje, Bokros Lajos mögé áll be. 

Visszalép hétfőn a főpolgármester-jelöltségtől Falus Ferenc – tudta meg az Index.  A visszalépésről már a múlt héten elkezdődtek az egyeztetések, a Falus mögött álló pártok (MSZP, DK, Együtt-PM) hétfőn döntenek hivatalosan a visszaléptetésről, és beállnak a Modern Magyarország Mozgalom jelöltje, Bokros Lajos mögé.

Az Index szerint a baloldali pártok vezetői már napok óta egyeztettek a vödrös videóról elhíresült, volt tiszti főorvos Falus lecseréléséről, ugyanis hatástalannak találták a kampányát. Falus visszalépését mindhárom pártból megerősítették.

A függetlenként induló Magyar György hétfőn reggel az ATV-ben jelentette be, hogy szintén visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Bokros Lajos javára. A liberálisok jelöltje, Bodnár Zoltán viszont nem lép vissza.

Az Együtt-PM hétfőn reggel küldött meghívót arról, hogy Bokros Lajos, Falus Ferenc és Magyar György közös sajtótájékoztatót tart délben.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!