Keresés

Élőben jelentkezünk a hétfői tüntetésekről

Az abcug.hu munkatársai élőben jelentkeznek hétfőn a budapesti és három vidéki városban tartott tüntetésről. A Közfelháborodás napján tiltakoznak az internetadó, az állami korrupció és a magyar külpolitika irányvonala miatt is.

Hétfőn tartják Budapesten és több vidéki nagyvárosban a Közfelháborodás napját. Az esemény dátumát, november 17-ét még akkor találták ki a tüntetés szervezői, amikor még szó volt róla, hogy elfogadják az internetadóról szóló javaslatot. Annak ellenére, hogy Orbán Viktor egyelőre lemondott róla, hogy megadóztassa az internetet, a tüntetést megtartják. Az esemény Facebook oldala szerint

  • az állami korrupció
  • a túladóztatás
  • a jelenlegi külpolitika
  • és az internetadó ötlete miatt is utcára vonulnak majd.

Az eseményre a Facebook szerint 15 ezren mennek majd el. Budapesten kívül több vidéki nagyvárosban, köztük Pécsen, Szegeden, Békéscsabán, Miskolcon és Győrben is lesznek tüntetések. A fővárosi tüntetésről, valamint Pécsről, Szegedről és Miskolcról az abcug.hu munkatársai is élőben jelentkeznek majd. Videókkal, rövid interjúkkal, kollégáink Twitter-üzeneteivel és fotókkal számolunk be az eseményekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!