Keresés

Egy percben a szabadságról

Egyperces videókat vár új pályázatában a Társaság a Szabadságjogokért, amely idén ünnepli huszadik születésnapját. A legjobb pályázó százezer forintot kap, de Sziget hetijegyeket is lehet nyerni. A TASZ előadásokkal és koncerttel is készül a következő hetekben. 

Videós pályázatot indít a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) huszadik születésnapja alkalmából. A játék résztvevőinek egy percben kell reflektálniuk egy véletlenszerűen megjelenő mondatra, például arra, hogy „A tüntetések elérik a céljukat”, vagy hogy „Soha nem adok pénzt hajléktalan embereknek”. A kisfilmeket december 1-ig várják, a zsűri pedig december 4-én hirdeti ki a győztest és a további helyezetteket. A legjobb pályázó 100.000 forintot nyer, további három jelentkező pedig Sziget hetijegyeket kap. A zsűrit Benkő Flóra a Demokratikus Ifjúságért Alapítványtól, Cetli Youtube-videós, Kálmán Mátyás, a TASZ Videoprogramjának munkatársa, Körmendy Petra, a Magnet Bank Civil Kapcsolatokért felelős projektvezetője és Nasz Dániel Youtube-videós alkotják.

A TASZ születésnapi programsorozatában előadásokat is rendeznek „A szabadság 20 árnyalata” címmel, december 5-én pedig bulival és Zagar koncerttel ünnepelnek.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!