Keresés

Egész nap loholtak egy újságíró nyomában a fideszes sajtósok

Szorosan követte a Fidesz-sajtó az egyik parlamenti tudósítót. Még a vécére is utánamentek a Vs.hu újságírójának, akit túlságosan jól értesültnek véltek.

Szoros megfigyelés alatt tartották a Vs.hu újságíróját hétfőn a parlamentben a Fidesz sajtóosztályának munkatársai. Erről maga a parlamenti tudósító számolt be még aznap. Azt írta, hogy már a liftben is vele utaztak, majd később is idokolatlanul gyakran összefutott velük. Az üres sajtóteremben szándékosan közel ültek hozzá, majd a vécére is utána mentek, sőt, amikor megpróbálta lerázni őket, egymást váltva loholtak a nyomában.

Amikor szembesítette őket a gyanújával, hogy kövtik, előbb tagadtak, majd elismerték, hogy ezt kapták feladatként.

A lap szerint azért követték mukatársukatk, hogy megpróbúlják kideríteni, kivel állhat kapcsolatban a Fideszben, és ki lehetett az a fideszes képviselő, akinek a segítségével a Fidesz-KDNP egy hónappal ezelőtti zárt frakcióülésének eseményeiről részletesen beszámolt a lap. Azon az ülésen Orbán Viktor miniszterelnök beszélt a Magyar Honvédség iraki szerepvállalásáról, és más hangot ütött meg, mint a nyilvánosság előtt szokott.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!