Keresés

A Borsot is vinné a Fidesz

A Magyar Narancs úgy tudja, hogy már zajlanak a tárgyalások a maradék néhány, nem Fideszhez bekötött médiavállalat beszántásáról is.

A 444.hu a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsra hivatkozva azt írja, hogy a kormányközeli médiaemberek nem érik be a TV2, az Origo és a Mediaworks bekebelezésével, még be sem fejeződött a Népszabadságot bezáró kiadóvállalat átállítása, már “tárgyalások” zajlanak a maradék néhány, nem Fideszhez bekötött médiavállalat beszántásáról is.

A következő préda a Kajmán-szigeteken bejegyzett Radio Bridge Media tulajdonában álló Lapcom Zrt. lehet. A Lapcom portfóliójához tartozik az egyik legnagyobb bulvárlap, a Bors, a két nagy példányszámú nem országos napilap, a Kisalföld és a Délmagyarország, és további néhány kisebb elérésű hetilap illetve magazin.

A Narancs szerint “egy delegáció már ki is utazott Londonba, hogy az eladásról tárgyaljon a Lapcom tulajdonosaival”, a regionális lapok tulajdonosait már “környékezi a Fidesz”, és az operációval összefügghet az is, hogy múlt héten nyilvános lett: Pallagi Ferenc bulvárpápa, a Lapcom nagyhatalmú vezetője 10 év után távozik a cégtől.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!