Keresés

Nem tetszik a Békemenet-szervezőnek a fideszesek meggazdagodása

A kormány kockára tesz mindent, amiért az őket támogatók kimentek a Békemenetre – állítja a Bencsik Gábor szervező, aki „Baj van fiúk” címmel jelentetett meg egy rövid írást, amiben nekiment a fideszes politikusok meggazdagodásának.

A Békemenet egyik szervezője, Bencsik Gábor egy publicisztikában kelt ki a fideszes politikusok vagyoni helyzete miatt. A Mandiner blogon megjelent rövid írását azzal kezdi, hogy nem ezért mentek ki a Békemenetre, nem ezért szerveztek polgári köröket, és nem azért álltak ki a kormány mellett minden fórumon, hogy azok meggazdagodjanak.

“De még csak nem is az a baj, hogy meggazdagodtatok. Hanem az, hogy közben kockára teszitek mindazt, amiért kimentünk a Békemenetre, amiért polgári köröket szerveztünk, amiért időnket, energiánkat, pénzünket áldoztuk” – folytatja Bencsik.

„Mi, a magyar választók többsége továbbra is hiszünk abban, hogy Magyarország történelmi lehetőség előtt áll: fél évezred kiszolgáltatottság után végre sikeres, békés, öntudatos, erős országgá válhat. Továbbra is úgy gondoljuk, hogy a polgári pártszövetség, Orbán Viktor vezetésével képes ezt megvalósítani. De ti most ezt a hitet magánvagyonra váltjátok. Nem az a baj, hogy palira vesztek minket, naiv lelkesedőket. Hanem az, hogy az egész nagy terv elbukhat a mohóságotokon. Márpedig az életünk túl rövid ahhoz, hogy az időt egy újabb, miattatok bekövetkező bukásra vesztegessük” – zárul az írás.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
Olvasna még több ilyet? Kövesse az Abcúgot a Facebookon is!